Vad är lufttrycksvibratorer?

Lufttrycksvibratorer eller tryckluftsvibratorer är revolutionerande sexleksaker för kvinnor som stimulerar klitoris med lufttryck och vakuum istället för vibrationer. En vanlig klirotisvibrator är ofta ett underbart tillskott till sexlivet då de allra flesta kvinnor behöver få klitoris stimulera för att kunna få en orgasm. Men lufttrycksvibratorer exploderat då dessa klitorisstimulatorer som använder lufttryck skapar en känsla som ofta jämförs med oralsex. Som bonus är orgasmerna så mycket intensivare med en lufttrycksvibrator!  

En rosa lufttrycksvibrator satisfyer pro 2 next generation

Satisfyer – världsledande inom lufttrycksvibratorer!

Det finns flera välkända märken som tillverkar Lufttrycksvibratorer. De allra första vibratorerna gjordes av Womanizer, men idag har flera av de ledande tillverkarna av sexleksaker sina egna varianter av denna underbara uppfinning. Svenska sexleksaksmärket LELO gör underbart exklusiva och kvalitativa tryckluftsvibratorer.

We-Vibe har ett stort utbud av parvibratorer och lufttrycksvibratorer perfekta för att krydda sexstunden.

Men den absoluta favoriten är utan tvekan Satisfyer och deras världskända tryckluftsvibratorer. Sedan de släppte Satsifyer Pro 2 Next Generation har kvinnor inte kunnat sluta prata om dessa revolutionerande vuxenleksaker

Starkare orgasmer med lufttrycksvibratorer

Lufttrycksvibratorn har blivit en populär sexleksak för par då 80% av kvinnor inte kan få orgasm av endast penetration!  Tryckluftsvibratorer är perfekta att använda för att stimulera klitoris under penetrativt sex. Sätt en Satisfyer mot klitoris samtidigt som nu knullar för att maximera er sexuella njutning. Det underbara med sex är att ju mer du njuter, desto mer njuter din partner. Så våga verkligen göra det mesta av sexet och använd er av vuxenleksaker när ni njuter tillsammans. Gör sex så njutbart som möjligt – Sex har en positiv effekt på din hälsa och ditt välmående.

Lyfttrycksvibratorer går att använda med menskopp!

Menskoppar är ett billigt och ekologiskt alternativ till tamponger och bindor. Dessa populära mensskydd går dock inte att bära under penetration och är därav inte kompatibla med alla sexleksaker.

Detta betyder att man inte bör använda dildos när man bär menskopp. Däremot går lufttrycksvibratorer utmärkt att använda samtidigt som du bär menskopp.

En bra orgasm är en naturlig smärtstillande och kan hjälpa mot mensvärk.

En rosa lufttrycksvibrator LELO Sona 2

Appstyrda lufttrycksvibratorer från Satisfyer

Såsom allt annat har sexleksaker och blivit smarta, inte minst lufttrycksvibratorerna. Låt oss säga, appstyrda vibratorer är framtiden! Genom att koppla din sexleksak till din mobiltelefon får man tillgång till många spännande funktioner som annars hade varit omöjliga att bygga in i vibratorn. 

Skräddarsy vibrationerna på din lufttrycksvibrator med din mobil!

Lås upp oändliga kombinationer med appstyrda lyfttrycksvibratorer. Med appstyrda sexleksaker från Satisfyer låser du upp möjligheten att programmera dina egna vibrationsmönster till din vibrator eller ladda ner andra användares program.

Fjärstyr din lyfttruckvibrator och sexchatta via Satisfyer Connect

Med Satisfyer Connect kan du sexchatta med sin älskare medan hen styr lufttrycksvibratorn åt dig. Sexting blev just tusen gånger bättre. Har du ingen som kan styra din vibrator? Självfallet kan du alltid använda vår upphetsade sexchatt och hitta någon annan kåt person som vill ge dig en hjälpande hand.

Få din sexleksak att vibrera i takt till musiken!

Koppla din lufttrycksvibrator till din favorit streamingtjänst och få din sexleksak att vibrera i takt till den underbara musiken! Med Satisfyer Connect App kan du få din lufttrycksvibrator att vibrera till musik från till exempel Spotify och YouTube Music. Prenumererar du inte på någon streamingtjänst? Inga problem! Låt din smarta sexleksak vibrera i takt med omgivningsljuden genom mikrofonen på din mobiltelefon!

 

100% gratis och anonym sex chatt!

Gratis kåt sexchat

Är du kåt? Missa inte då vår heta sexchatt!

Chatta med andra kåta personer och njut av härligt upphetsande chatt och cam sex.

Hitta hit

Porrbio - Vuxenkul Backaplan
Färgfabriksgatan 3
417 24 Göteborg

Ring oss

Mejla oss

Öppettider

Måndag-Torsdag 10:00-23:00
Fredag 10:00-23:30
Lördag 11:00-23:30
Söndag 11:00-23:00