Sexleksaker i Göteborg & Online

Köp dina sexleksaker i Göteborg på Vuxenkul.se

Göteborg har sedan 80-talet varit den stad i Sverige som haft det största utbudet av sexleksaker till försäljning i fysisk butik. Andra Långgatan i Göteborg kallas ju i folkmun för porrgatan, även om en del av de porrbutiker som förr låg där antingen har stängt igen eller lyxat till sig och städat bort den största delen av porren istället och säljer mestadels sexleksaker, glidmedel, sexiga kläder och tillskott som ökar sexlusten och gör att ståndet håller bättre. På gatan finns nu även ett otal restauranger och diskussionerna har redan börjat om att göra om Andra Långgatan till en gågata.

Vuxenkul.se har 2 stycken sexbutiker i Gbg och kommer under sommaren 2021 öppna en ny stor ljus och porrfri butik som enbart kommer att sälja sexleksaker och allt som hör ett sunt sexliv till.

Den nya butiken kommer att ligga i grannfastigheten till nuvarande Vuxenkul Stigs Center närmare bestämt på i Hiltis gamla lokaler på Backa Bergögata 4. Den nuvarande butiken kommer att byggas om till ytterligare en porrbio samt ha en liten butik som säljer porrfilmer och ett ytterst begränsat utbud av sexleksaker. När vi är och renoverar Hiltis gamla lokaler så är det väldigt många som frågar vart dom ligger nu, svaret på detta är att Hilti Göteborg numera ligger på Exportgatan 26 B, alldeles i närheten av Swedol och Net On Net.

Vuxenkul kommer även att satsa på deras gamla porrfilmswebshop 6dvd.se som en gång i tiden var en av de främsta webshoparna för att köpa porrfilm på DVD. Vi tycker även att det är väldigt kul att Göteborg får ytterligare en ny porrbio samt en ny exklusivare butik som inriktar sig på att sälja sexleksaker.

Sexleksaker i Göteborg Centrum

Martinshop, eller Mshop som de numera heter är väl den butik i Centrala Göteborg som har störst sortiment av vuxenleksaker om man nu inte tycker att Backaplan på Hisingen är tillräckligt centralt. Vuxenkul.se har som sagt en butik just här, endast 2 hållplatser med spårvagn ifrån Göteborgs Centralstation.

Det i särklass största sortimentet av sexleksaker har dock Vuxenkul.se och deras butik vid Stigs Center, men Stigs Center ligger dock strax utanför de centrala delarna av Göteborg.

Åter till Mshop och Andra Långgatan, Göteborgs och Sveriges kanske mest kända porrgata här ligger även Wandas och Maxim som även de säljer sexleksaker som en del av deras verksamhet. Hos Mshop kan du köpa sexleksaker och porrfilm det kan du göra på Wandas och Maxim också men förutom detta kan du även kolla på striptease och cruisa runt i deras porrbio och cruisingområde.

I centrala Göteborg finner du även Kondomeriet på Lilla Drottninggatan 1. Sedan april 2017 så är nu Kondomeriet helt ensama på Lilla Drottninggatan då tyvärr Göteborgs mysigaste och mest intima sexshop Nyhavn Erotica stängde igen sin verksamhet. Hos Nyhavn kunde du göra det mesta som hör en sexbutik till, alltså köpa VHS och DVD mer pornografiskt innehåll på, besöka Göteborgs minsta men ack så populära porrbio samt även botanisera ibland ett litet utbud av sexleksaker. Nyhavn Erotica var även den första sexbutiken i Göteborg som hade en sex chatt på sin hemsida där sexbutikens kunder kunde hålla kontakten och chatta med varandra om de så ville.

Vi vill bara flika in med en liten uppdatering kring butikerna som säljer sexleksaker i göteborg, idag när jag gör denna komplettering så är det den 3 maj 2021 och nästan på dagen 3 månader sedan även Kondomeriet på Lilla Drottninggatan 1 kastade in handduken och stängde igen sin fina sexbutik. Du som vill läsa mer om varför kondomeriet, Göteborgs kanske mest kända sexbutik stänger igen efter över 30 år kan läsa Göteborgs Postens intervju med Kondomeriets senaste och således sista ägare Tomas Kron. Tomas har drivit kondomeriet ihop med sin fru sedan 2016.

Vi och många med oss tycker att det är väldigt tråkigt att sexbutik efter sexbutik stänger ner i Göteborg, det är helt enkelt för svårt att konkurrera mot näthandlarna samtidigt som hyreshöjningarna duggar tätt.

Men vuxenkul.se går mot strömmen och bygger just nu en ny sexbutik i Göteborg, Vuxenkuls nya butik blir den första nya sexbutiken som öppnat på över 20 år. Vill du läsa om göteborgs sexleksaksscens senaste tillskott så kan du läsa om det här. 

Sexbutikerna i Göteborg har förändrats

Förr i tiden så kallade man inte en sexbutik för sexbutik eller sexshop utan man sa rätt och slätt porraffären eller porrshopen. Porr och sex är ju inte samma sak, och man måste ju inte vara intresserad av porr bara för att man är mån om att njuta fullt ut av sitt eget sexliv. En sexbutik har allt för ditt sexliv oavsett om du masturberar helt på egen hand eller om du har sex med din partner, eller dina partners om du så vill.

 

Från sunkiga källare till lyxinredda butiker

Vi kan ju bara ta vuxenkul.se som en gång hette Videoshopen och låg på Gamla Tuvevägen 10 ett stenkast ifrån deras nuvarande adress på Färgfabriksgatan 3 till att börja med namnet så märkte man ju direkt att det var porrfilm som var den primära produkten att sälja. En trappa ned så låg då Videoshopen, röken låg tät över affären då både personal och kunder rökte som borstbindare där inne. Stämningen var ändå trevlig och lättsam då butiken ändå var relativt ombonad och välstädad. En svag doft av Zoegas Skånerost kunde man dock förnimma i rökstanken. När väl Videoshopen bytte namn och flyttade till deras nuvarande lokaler så förbjöds rökningen och butiken fräschades upp, dock inte till den nivå som Mshop har renoverat sin butik. Vuxenkul.se vid Stigs Center är dock mycket finare renoverad än butiken vid Backaplan, avdelningen där vi säljer sexleksaker är hela 400% större än på Backaplan.

Sexbutikerna i Göteborg har förändrats

Vuxenkul Deluxe Hisings Backa – Backa Bergögata 4

Vuxenkul Stigs Center – Backa Bergögata 2

Vuxenkul Backaplan – Färgfabriksgatan 3

Wandas – Andra Långgatan 16

Maxim – Andra Långgatan 32

M-shop (martinshop) – Andra Långgatan 3

En gratis anonym svensk sex chatt!

gratis anonym svensk sex chatt

Porrbio.se har en snabb och pålitlig anonym gratis live sexchatt för vuxna att njuta av. Chatta med kåta vuxna i vår sexchatt utan registrering eller koppla på era webkameror för att ge varandra en hel live sex show!

Gå med i vår sexchatt gratis utan registrering!

Hitta hit

Porrbio - Vuxenkul Backaplan
Färgfabriksgatan 3
417 24 Göteborg

Ring oss

Mejla oss

Öppettider

Måndag-Torsdag 10:00-23:00
Fredag 10:00-23:30
Lördag 11:00-23:30
Söndag 11:00-23:00