Vad är Gloryhole, cruising & porrbio?

 

På porrbio.se lär vi dig allt du kan tänkas vilja veta och gloryhole, crusing och porrbio!

Vad är en porrbio?

Vi får hela tiden frågan, vad är en porrbio? Ja, kärt barn har många namn sägs det. En del kallar det för cruising, somliga kallar det erotiskbio.

Men vi har valt att kalla det för vad det i alla tider har kallats för, just porrbio. Vår porrbio öppnade vi den 17 april 2013 så vi har funnits i snart 6 år. I vår porrbio hittar du tre stora bioskärmar där du tillsammans med andra kan sitta och njuta av porrfilm. En skärm spelar straightporr, den andra transporr och den tredje gayporr.

Vad är ett gloryhole?

Vidare har vi också sju stycken bås med gloryholes emellan. Om du önskar kan du stänga dörren och låsa om dig. Även våra gloryholes går att stänga och låsa. I varje bås hittar du en TV där du själv kan välja mellan över 1000 porrfilmer.

Vad är då ett glory hole undrar du? Jo, det är rätt och slätt ett hål i väggen där man kan ha sex. Till exempel kan man stoppa in sin kuk i ett glory hole för att få sig en anonym avsugning eller sex. Självklart kan man även ha penetrativt sex genom ett gloryhole. Många gånger använder våra besökare sexleksaker för att ha sex genom ett gloryhole. 

Vad är ett darkroom eller mörkrum?

Slutligen har vi också vårt populära darkroom. Ett mörkrum ätt ett bäcksvart rum där du kan låta dina fantasier bli verklighet. Känn dig fram i mörkret och ha 100% anonymt sex. När du du inte kan se stärks de andra sinnena. Dessutom kan du släppa alla dina hämningar och fokusera på att njuta och ge njutning. Njut av sex utan förbindelser. 

Porrbio och cruising i Göteborg

Vi får också en hel del frågor om vi är den enda porrbion i Göteborg. Svaret på det är nej, det är vi inte. Vi har två stycken kollegor på Andra Långgatan om man känner för att utöka sitt porrbiointresse. En av dessa är klassiska Wandas som förr hette Video Look, vill du besöka Wandas Cruising så hittar mer info på deras hemsida, de har även en swingersklubb som heter Wandas Swing, där kan man även bada bastu om man känner för det, mer info hittar du på deras hemsida. Är du inte intresserad av vare sig swingers eller crusing/porrbios så kanske du är mer intresserad av strippor, och se där det kan Wandas också ordna och mer info om Wandas och deras strippverksamhet hittar du här Wandas är Göteborgs, kanske Sveriges äldsta och mest välkända sexhus, sexhus säger du? Ja det jag menar att här finns allt, strippor, swingersklubb, porrbio/crusing samt även en butik där du kan köpa sexleksaker och film.

Porrbio och cruising i Göteborg som inte finns längre

Tyvärr har det försvunnit ett par porrbios och erotikaffärer de senaste åren ifrån Göteborgs porrbioscen. En pärla var Nyhavn Erotica som hade en liten, men ack så mysig och populär porrbio på Lilla Drottninggatan nära NK´s parkeringsgarage.

Vill ni uppleva lite Nyhavn-stämning så får ni numera ta er ända till Helsingborg där de fortfarande har kvar verksamheten. Här kan du kika in på deras hemsida Kosmoerotik.

För att inte tala om gamla Martinshop som numera heter M-shop, de har stängt igen sin bio sedan länge och satsar nu på att sälja sexleksaker med lyxstämpel. Vill du besöka M-shop så har du deras hemsida här 

Porrbio i Borås, Stockholm och Helsingborg

Men vad finns då strax utanför Göteborg måntro? Du behöver inte åka många mil för att komma till Sveriges regnigaste stad Borås. Där driver en skön stockholmare Ero Center.

I vår fina huvudstad Stockholm kan man besöka totalt 3 stycken porrbios, dessa tre är Manhattan, US Video, Blue Vision. Det är många städer som förr hade porrbios. Bland annat hade Uddevalla,  Huskvarna, och Jönköping en vardera. I dessa städer finns nu så vitt vi vet ingen kvar. Många ifrån dessa städer åker därför till oss när de offentligt vill kolla på porrfilm.

Vi har också en hel del besökare som kommer ifrån Norge och Danmark. I Norge är nog porrbios ett sällsynt ställe, i Danmark finns det desto mer porrbios.

Vilka slags människor går då på porrbio? Främst män i alla åldrar, och i alla samhällsklasser. Kvinnor förekommer också men inte lika mycket som män.

Vad gäller sexuella läggningar så är det också brett. Hos oss är ALLA ALLTID välkomna, oavsett sexuell läggning, könstillhörighet eller ursprung. Det är viktigt för oss att alla ska känna sig välkomna och respekterade. Därför har vi nolltolerans mot all form av kriminalitet.

Ni är hjärtligt välkomna till vår porrbio i Vuxenkuls lokaler på Färgfabriksgatan 3 på Backaplan i Göteborg.

Vuxenkul har ytterligare en butik i Göteborg, på Backa Bergögata 2 vid Stigs Center. Där finns dock ingen porrbio, men man kan hyra en film och kolla i ett privatrum om man vill. Detta kallar vi för visning.

En gratis anonym svensk sex chatt!

Gratis sexchat för kåta kvinnor och män

Porrbio.se har en snabb och pålitlig anonym gratis live sexchatt för vuxna att njuta av. Chatta med kåta vuxna i vår sexchatt utan registrering eller koppla på era webkameror för att ge varandra en hel live sex show!

Gå med i vår sexchatt gratis utan registrering!

Hitta hit

Porrbio - Vuxenkul Backaplan
Färgfabriksgatan 3
417 24 Göteborg

Ring oss

Mejla oss

Öppettider

Måndag-Torsdag 10:00-23:00
Fredag 10:00-23:30
Lördag 11:00-23:30
Söndag 11:00-23:00